esmaspäev, 26. oktoober 2015

24h enne mõisakohviku avamist..

Mõisas on palju inimesi ja kiire töö käinud juba kuid. Kuid viimane lihv ja koristus käis ikkagi veel eelmisel päeval. Nendel viimastel hetkedel sai tehtud nii palju. Koristasime terve kohviku läikima, paigutasime teie jaoks lauad ja toolid, lõime läikima küünlajalad ja puhusime elu sisse kohvimasinale..
(Marielle) Kui hommikul mõisa jõudsin olid ruumid ikka tolmused ja kile kattis kohvikuletti. Ei tundunud, et homme avame siin kohviku, et siin letis on vähem kui 24h pärast koogid, leivad ja tordid, et kohvimasinast tuleb maitsvat kohvi. Vaikselt korjasime kokku kohvikumööblit katnud kile ja otsisime välja lapid ja puhastusvahendid.




Kes oleks julgenud arvata, et siit saab juba laupäeval kohvi ja kooki?




Kapid olid väga - väga tolmused. 


Kuna professionaalne kohvimasin nõuab tööstuslikkuvoolu, siis tuli kohale kutsuda elektrik. Õnneks sai asi kiirelt korda ja kohvimasina puhastus ja täitmine võis alata. Sama päeva õhtul sai isegi juba kuuma kohvi nautida! 




Päev läks väga väga kiirelt. Koos Kaitiga puhastasime küünlajalad kauniks säravaks ja paigutasime kõik mõisaköögi hea ja parema teie jaoks riiulitesse.












Kaunis kamin ootab tuld ja nautijaid.





Vaikselt hakkas kõik juba kohviku ilmet võtma. Tõime sisse lauad ja toolid, paigutasime laudadele küünlad ja suhkrutoosid.

Päev lõppes hilja, kuid rahuliku südamega läksime kõik koju... Teades, et homme ootab ees meid kaunis laupäevane sügispäev, kus teeme uksed lahti nii mõisal, kui ka uhiuuel mõisakohvikul "Ludvig".

Ärevust jagus minus kuni järgmise hommikuni!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar